Jednoduchý recept

Bažant s ananasem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 38329
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Ananas
1,5 kg Bažant obecný
50 ml Olej rostlinný
100 ml Omáčka ústřicová
100 g Ořechy Kešu
100 g Pórek
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 786kJ
4% Sacharidy 13 g
53% Tuky 40 g
29% Sodík 579 mg
110% Bílkoviny 62 g

Bažant s ananasem postup přípravy receptu:

1

Očištěný pórek nakrájíme na kolečka, oříšky posekáme, oloupaný ananas nakrájíme a kostičky.

2

Maso z vykostěného bažanta nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s rozšlehaným vejcem a Solamylem. V rendlíku maso osmažíme na trošce rozpáleného oleje, přidáme pórek, omáčku, ananas a oříšky. Za stálého míchání necháme směs prohřát a hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept