Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38330

Ingredience

500 g Kuřecí maso vařené
1000 ml Mléko plnotučné
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
1 špetka Muškátový oříšek
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 259kJ
5% Sacharidy 19 g
40% Tuky 30 g
12% Sodík 235 mg
83% Bílkoviny 47 g

Kuřecí pudink postup přípravy receptu:

1

Z 30g másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, rozšleháme a uvaříme kaši. Do prochladlé kaše vmícháme žloutky, nastrouhaný muškátový oříšek, sůl a nakonec sníh ušlehaný z bílků.

2

Polovinu kaše nalijeme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané pudinkové formy. Do zbylé kaše zamícháme nasekané kuřecí maso (pečené nebo vařené) a nasekanou petrželku. Směs rozprostřeme do formy na kaši, formu uzavřeme a pudink vaříme v páře 30-35 minut.

3

Můžeme podávat se špenátem nebo s rajčatovým salátem a pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept