Jednoduchý recept

Telecí játra v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 38336
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Játra telecí
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Salám jemný
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 440kJ
2% Sacharidy 6 g
32% Tuky 24 g
32% Sodík 635 mg
44% Bílkoviny 25 g

Telecí játra v alobalu postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky silné asi 1cm.

2

Na čtverce alobalu rozložíme vždy několik koleček salámu, na ně plátky jater, osolíme, opepříme a navrch položíme kousek másla. Balíčky pevně uzavřeme, urovnáme na plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě 15-20 minut.

3

Během pečení můžeme alobal pootevřít a kontrolovat, jestli jsou játra upečená.

4

Vhodnou přílohou jsou bramborové pusinky nebo slané pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept