Recept

Filé pečené s hořčičnou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38339

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
750 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Hořčice
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 008kJ
0% Sacharidy 1 g
15% Tuky 11 g
12% Sodík 250 mg
60% Bílkoviny 34 g

Filé pečené s hořčičnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Zapékací mísu vymažeme částí másla.

2

Zbylé máslo rozpustíme a smícháme s hořčicí, citronovou šťávou a worcesterem.

3

Do zapékací mísy urovnáme omyté a osušené porce filé, osolíme je a přelijeme připravenou omáčkou.

4

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut za občasného polévání omáčkou.

5

Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept