Jednoduchý recept

Hořčicová omáčka s vínem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 38353

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
20 g Cukr krupice
10 g Cukr vanilka
300 g Hořčice
100 g Jogurt bílý
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 109 kcal
Kilojoule 456kJ
2% Sacharidy 9 g
9% Tuky 7 g
17% Sodík 343 mg
4% Bílkoviny 2 g

Hořčicová omáčka s vínem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostky a mixérem rozmixujeme. Přeložíme ji do mísy, kam vlijeme smetanu, jogurt, víno, olej, hořčici, vysypeme vanilkový a krupicový cukr, citrónovou šťávu a vařečkou dobře promícháme, podle chuti osolíme, opepříme a ještě promícháme.

2

Omáčku uskladňujeme na studeném místě.

Poznámka

Hořčicová omáčka je vhodná příloha k vařenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept