Recept

Pamlsky z ryby - recept pro psy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38355

Ingredience

0,5 kávová lžička Česnek sušený
100 g Mouka kukuřičná
100 g Mouka pšeničná
1 kávová lžička Petržel - nať
150 g Tuňák ve vlastní šťávě
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 918kJ
11% Sacharidy 39 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 1 mg
25% Bílkoviny 14 g

Pamlsky z ryby - recept pro psy postup přípravy receptu:

1

Nejdříve předehřejeme troubu na 170°C, poté plech vyložíme pečícím papírem.

2

V míse smícháme kukuřičnou mouku a většinu mouky pšeničné, petrželku, česnekový prášek, okapaného tuňáka a za stálého míchání přiléváme vodu. Když se těsto nelepí k míse, vyklopíme ho na vál posypaný zbylou moukou a rukama uhněteme, dokud se nepřestane lepit úplně. Když se těsto nelepí, rozválíme ho na cca 4 mm plát. Z plátu vykrajujeme pomocí formičky na cukroví tvary. Formička by měla být ve tvaru ryby, pokud takovou nemáte, použijte jiný libovolný tvar.

3

Hotové vykrojené tvary klademe na připravený plech a dáme péct. Pečeme zhruba 35 minut. Hotové tvary přendáme na mřížku a tam je necháme dostatečně vychladnout a vyschnout.

Poznámka

Místo tuňáka můžeme použít i lososa, u něj však dáváme velký pozor na kosti - pokud na ně narazíme, vytáhneme je. Lososa uvaříme zhruba 15 minut v páře a necháme ho vychladnout, poté nasekáme a použijeme v receptu místo tuňáka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept