Recept

Srnčí maso s brokolicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38362

Ingredience

200 g Arašídy
200 g Brokolice
0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
250 ml Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Kečup
100 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
0,5 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
600 g Srnčí kýta
1 ks Vejce slepičí
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 806 kcal
Kilojoule 3 372kJ
5% Sacharidy 16 g
75% Tuky 56 g
20% Sodík 394 mg
112% Bílkoviny 63 g

Srnčí maso s brokolicí postup přípravy receptu:

1

Srnčí kýtu nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s vejcem, sójovou omáčkou a Solamylem. Brokolici rozebranou na růžičky uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme a necháme okapat. Maso osmažíme na rozpáleném oleji, děrovanou naběračkou vyjmeme a přeložíme na čistou pánev. Přidáme kečup, arašídy, chilli koření, vývar, promícháme a povaříme.

2

Podáváme teplé s brokolicí.

Poznámka

Je-li směs příliš řídká, zahustíme ji škrobem rozmíchaným ve vodě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept