Jednoduchý recept

Omáčka z ořechů a smetany

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38365
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

100 g Ořechy vlašské
1 špetka Pepř bílý
500 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
150 g Sýr Gorgonzola
50 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 490kJ
2% Sacharidy 7 g
32% Tuky 24 g
28% Sodík 553 mg
25% Bílkoviny 14 g

Omáčka z ořechů a smetany postup přípravy receptu:

1

V menším hrnci zahřejeme smetanu. Když je smetana dostatečně teplá, přimícháme do ní na kousky nakrájenou gorgonzolu. Za stálého míchání přidáme sůl, pepř, nadrcené ořechy a nastrouhaný sýr, důkladně prohřejeme, poté sundáme z plotny a ihned omáčku servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept