Jednoduchý recept

Rychlá omáčka z rajčat

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38370
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

4 g Bazalka
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
750 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 010kJ
3% Sacharidy 10 g
30% Tuky 23 g
5% Sodík 90 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rychlá omáčka z rajčat postup přípravy receptu:

1

Nejdříve spaříme rajčata, pak je zbavíme slupek a jadýrek, pokrájíme a opečeme na 60 g rozpáleného másla. Povaříme a poté do omáčky přimícháme sůl, pepř, zbytek másla a nasekanou bazalku.

2

Ihned servírujeme.

Poznámka

Omáčka se hodí ke všem druhům těstovin. Lze jí též rozmixovat například tyčovým mixérem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept