Recept

Omáčka z vína, masa a rajčat

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38371
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
400 g Maso mleté - mix
1 polévková lžíce Olej olivový
2 kávová lžička Pepř bílý
2 ks Rajčata
30 g Slanina vepřová
30 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
125 ml Víno bílé
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 662kJ
2% Sacharidy 7 g
43% Tuky 32 g
18% Sodík 369 mg
26% Bílkoviny 15 g

Omáčka z vína, masa a rajčat postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném oleji osmažíme najemno nakrájený česnek a cibuli se slaninou, za stálého míchání opečeme, aby cibule zezlátla, poté vmícháme mleté maso a smažíme.

2

Přidáme sůl, hořčici, pepř, víno a vývar. Mezitím zbavíme rajčata slupky, poté je přidáme do omáčky, povaříme a nakonec vmícháme smetanu. Necháme krátce prohřát a servírujeme.

Poznámka

Servírujeme k těstovinám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept