Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38385

Ingredience

100 g Houby černé
500 g Kančí játra
50 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
50 ml Voda pitná
250 g Zelí hlávkové bílé
2 stroužek Česnek
Na zálivku
250 ml Hovězí vývar základní
50 ml Omáčka sójová
60 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 667kJ
2% Sacharidy 7 g
17% Tuky 13 g
14% Sodík 275 mg
11% Bílkoviny 6 g

Kančí játra v zelí postup přípravy receptu:

1

Kančí játra nakrájíme na tenké plátky, smícháme se Solamylem a opečeme na troše oleje.

2

Zelí očistíme, nahrubo nastrouháme a spaříme, houby namočíme a nakrájíme, česnek rozdrtíme.

3

Zálivku připravíme smícháním hovězího vývaru, vína a sójové omáčky.

4

K usmaženým játrům přidáme zelí, houby, česnek, sůl a zálivku. Na prudkém ohni provaříme.

Poznámka

Je-li směs příliš řídká, zahustíme ji škrobem rozšlehaným v troše vody.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept