Recept

Jahody v tvarohovém krému

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 38387

Ingredience

100 g Cukr krupice
250 g Jahody zahradní
250 ml Mléko plnotučné
30 g Máslo čerstvé
20 g Pudinkový prášek - vanilkový
2 polévková lžíce Rum
1 špetka Sůl
150 g Tvaroh tučný
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 453kJ
11% Sacharidy 39 g
22% Tuky 16 g
7% Sodík 137 mg
19% Bílkoviny 11 g

Jahody v tvarohovém krému postup přípravy receptu:

1

Pudinkový prášek rozmícháme v troše mléka a vlijeme do kastrůlku se zbylým vařícím mlékem. Za stálého míchání uvaříme pudink a necháme vychladnout.

2

Změklé máslo utřeme do pěny a spolu se žloutky, polovinou cukru, špetkou soli, rumem a prochladlým krémem zašleháme do tvarohu.

3

Ze zbylého cukru a z bílků ušleháme pevný sníh a a zlehka vmícháme do tvarohového krému.

4

Polovinu omytých, nakrájených jahod zamícháme do krému. Dezert rozdělíme do pohárů a ozdobíme zbylými jahodami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept