Jednoduchý recept

Kuřecí játra s hruškami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3839

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Hrušky
600 g Játra kuřecí
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 034kJ
3% Sacharidy 11 g
14% Tuky 11 g
8% Sodík 166 mg
46% Bílkoviny 26 g

Kuřecí játra s hruškami postup přípravy receptu:

1

Očistíme a na proužky nakrájíme játra.

2

Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme cibulku nakrájenou na proužky.

3

Opláchneme, oloupeme a na proužky nakrájíme hrušky.

4

K usmažené cibuli přidáme játra, hrušky a prudce osmahneme.Poté směs osolíme a opepříme.

Poznámka

Podáváme s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept