Kuřecí játra s hruškami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuřecí játra s hruškami
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | dudlik |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 3839 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
2 ks | Hrušky |
600 g | Játra kuřecí |
1 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 519,3mg |
Draslík | 461,1mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 17g |
Vitamín B6 | 1,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 31,2mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 13,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Hrušky, Játra kuřecí, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kuřecí játra s hruškami postup přípravy receptu:
1 | Očistíme a na proužky nakrájíme játra. |
2 | Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme cibulku nakrájenou na proužky. |
3 | Opláchneme, oloupeme a na proužky nakrájíme hrušky. |
4 | K usmažené cibuli přidáme játra, hrušky a prudce osmahneme.Poté směs osolíme a opepříme. |
Poznámka
Podáváme s bramborami.