Recept

Kančí maso se zeleninou a arašídy

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38392

Ingredience

100 g Arašídy
1 ks Chilli paprička
50 g Houby černé
100 ml Hovězí vývar základní
600 g Kančí kýta
100 g Okurka salátová
80 ml Olej rostlinný
3 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
0,5 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
60 ml Voda pitná
70 ml Víno červené
150 g Zelí hlávkové bílé
2 špetka Zázvor mletý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 597 kcal
Kilojoule 2 498kJ
4% Sacharidy 13 g
54% Tuky 40 g
16% Sodík 315 mg
81% Bílkoviny 46 g

Kančí maso se zeleninou a arašídy postup přípravy receptu:

1

Zelí očistíme a nahrubo nastrouháme, houby namočíme do vody, papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, chilli papričku zbavíme semen a nakrájíme nadrobno.

2

Kýtu nakrájíme na nudličky a v míse smícháme s rozšlehanými vejci se Solamylem. Pod fólií necháme směs alespoň hodinu odležet.

3

Maso osmažíme na rozpáleném oleji, poté ho děrovanou sběračkou vyjmeme a vložíme na čistou pánev. Přidáme zelí, scezené a pokrájené houby, česnek, papriky, okurku, arašídy, mletý zázvor, víno, sójovou omáčku, sůl a na oleji zprudka opečeme. Chvilku restujeme a poté ještě teplé podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept