Jednoduchý recept

Jablečno-zázvorový svařák

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 38412

Ingredience

40 g Cukr třtinový
8 ks Hřebíček
150 ml Likér zázvorový
1 ks Limetka
1 ks Pomeranče
60 ml Rum bílý
2 ks Skořice celá
1 l Víno jablečné

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 847kJ
18% Sacharidy 66 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 5 mg
2% Bílkoviny 1 g

Jablečno-zázvorový svařák postup přípravy receptu:

1

Jablečné víno, bílý rum a zázvorový likér nalijeme do hrnce, přidáme cukr a na sporáku zahříváme.

2

Pomeranče omyjeme, i s kůrou je nakrájíme na špalíčky, do každého zapíchneme hřebíček a přidáme do hrnce. Nakonec přidáme ještě skořici a vše zvolna vaříme asi 5 minut.

3

Svařák přecedíme a ihned podáváme. Zdobíme plátkem limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept