Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 38429

Ingredience

2 ks Kuře
50 g Máslo čerstvé
50 ml Olej rostlinný
100 g Omáčka tatarská
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

109% Kalorie 2,149 kcal
Kilojoule 8 993kJ
0% Sacharidy 0 g
218% Tuky 164 g
127% Sodík 3 g
282% Bílkoviny 159 g

Jarní kuře na rožni postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá kuřata rozpůlíme a odstraníme žeberní kostičky. Maso osolíme a opepříme.

2

Kuřata vložíme na plech potřený olejem a zprudka pečeme na roštu grilu na přímém ohni.

3

Hotové porce přelijeme rozpáleným máslem. Upravíme na talíře a doplníme tatarskou omáčkou.

4

Můžeme podávat s opékanými bramborami nebo s čerstvým chlebem.

Poznámka

Použijeme malá jarní kuřátka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept