Jednoduchý recept

Kořeněný zajíc na žampionech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 38432

Ingredience

1 ks Cibule
600 ml Hovězí vývar základní
0,3 kávová lžička Koriandr mletý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 ks Mrkev kořen
2 ks Nové koření celé
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Zaječí maso
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 565 kcal
Kilojoule 2 363kJ
3% Sacharidy 10 g
169% Tuky 127 g
29% Sodík 571 mg
69% Bílkoviny 39 g

Kořeněný zajíc na žampionech postup přípravy receptu:

1

Maso vykostíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nasekáme nadrobno, očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

2

Cibuli zpěníme na oleji, přimícháme mrkev, maso, koření, sůl a chvíli restujeme. Poté směs podlijeme vývarem a pod poklicí dusíme. Když je maso měkké, zahustíme šťávu moukou, kterou jsme rozšlehali ve smetaně, vmícháme žampiony a provaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept