Jednoduchý recept

Chlebový nákyp se sýrem a cibulkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38451
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

6 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
6 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Mozzarella
1 ks Petržel - nať
50 g Sýr Ementál (Primátor)
100 g Sýr Niva (Rokfór)
100 ml Zakysaná smetana
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 564 kcal
Kilojoule 2 359kJ
14% Sacharidy 50 g
30% Tuky 22 g
51% Sodík 1 g
44% Bílkoviny 25 g

Chlebový nákyp se sýrem a cibulkou postup přípravy receptu:

1

Bilý chléb nakrájíme na kostičky a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy.

2

Jarní cibulku, mozzarellu, ementál a nivu dáme do kuchyňského robotu, zalijeme zakysanou smetanou, přidáme vejce a rozmixujeme tak, aby vznikla hladká omáčka.

3

Takto připravenou omáčkou zalijeme kousky chleba v zapékací míse a necháme 30 minut pořádně nasáknout.

4

Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia a vložíme do ní zapékací mísu. Nákyp pečeme 30 minut.

5

Po vyjmutí z trouby ihned podáváme a sypeme najemno nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept