Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 38457
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Játra kuřecí
800 g Kachna divoká
0,5 kávová lžička Kmín drcený
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl
Na bešamel
1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
300 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 špetka Muškátový květ
3 ks Pepř černý celý
0,3 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 261kJ
6% Sacharidy 20 g
47% Tuky 35 g
11% Sodík 214 mg
68% Bílkoviny 38 g

Divoká kachna s játry postup přípravy receptu:

1

Kachnu zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na nudličky, játra nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme najemno.

2

Maso s játry usmažíme na oleji společně s cibulí. Poté vmícháme bešamelovou omáčku, smetanu, kmín, pepř, sůl a vše alespoň pět minut povaříme.

3

Bešamelovou omáčku připravíme z máslové jíšky, do které zašleháme mléko, přidáme nakrájenou cibuli, bobkový list, pepř, sůl a muškátový květ. Omáčku za častého míchání povaříme dvacet minut. Potom omáčku přecedíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept