Jednoduchý recept

Prsa z divoké kachny plněná kaštanovou nádivkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38464

Ingredience

120 g Anglická slanina
800 g Kachní prsa
0,5 kávová lžička Sůl
80 ml Voda pitná
Na nádivku
80 g Anglická slanina
120 g Kaštany jedlé
50 ml Mléko polotučné
2 špetka Muškátový květ
1 ks Rohlíky bílé
0,3 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 475 kcal
Kilojoule 1 986kJ
5% Sacharidy 16 g
36% Tuky 27 g
28% Sodík 558 mg
70% Bílkoviny 39 g

Prsa z divoké kachny plněná kaštanovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Kachní prsa rozřízneme, naklepeme a osolíme. Na plátky rozdělíme nádivku, maso zavineme, obalíme plátky slaniny, převážeme nití. Závitky vložíme do pekáče s trochou vody a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké.

2

Nádivku připravíme z kaštanů, které spaříme, oloupeme, uvaříme doměkka a umeleme. Ke kaštanům přidáme vejce, mléko, slaninu nakrájenou nadrobno, rohlík nakrájený na kostičky, osolíme, okořeníme muškátovým květem a nádivku dobře promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept