Filé se zeleninou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Filé se zeleninou
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 3847 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
400 g | Filé z aljašské tresky |
1 špetka | Koření grilovací |
1 kávová lžička | Máslo čerstvé |
1 špetka | Sůl |
200 g | Sýr Niva (Rokfór) |
250 g | Zeleninová směs jarní - mražená |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 107,7mg |
Draslík | 170,7mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Sýr Niva (Rokfór) mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Koření grilovací, Máslo čerstvé, Zeleninová směs jarní - mražená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Filé se zeleninou postup přípravy receptu:
1 | Částečně rozmrazíme rybí filé a zeleninu. Filé osolíme a okořeníme. |
2 | Misku na zapékání vymažeme máslem a poskládáme filé, které posypeme zeleninou a strouhaným sýrem. |
3 | Dáme zapéct na půl hodiny při 180 stupních. |