Jednoduchý recept

Toasty s ananasem a drůbežím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 38478

Ingredience

80 g Drůbeží maso vařené
120 g Kompot ananasový
40 g Máslo čerstvé
120 g Sýr Eidam cihla 30%
200 g Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 443kJ
10% Sacharidy 37 g
18% Tuky 14 g
3% Sodík 60 mg
32% Bílkoviny 18 g

Toasty s ananasem a drůbežím masem postup přípravy receptu:

1

Bílou veku nakrájíme šikmo na plátky, kostičky ananasu z kompotu necháme okapat, vařené drůbeží maso nakrájíme na nudličky, sýr nastrouháme.

2

Plátky veky pomažeme slabou vrstvou másla, ananas rovnoměrně rozdělíme na krajíčky, posypeme masem, zasypeme strouhaným sýrem. Toasty vyskládáme na plech vedle sebe a vložíme do vyhřáté trouby zapéct. Pečeme při střední teplotě asi 8 až 10 minut, až se sýr roztaví.

3

Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept