Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 390 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 360 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 38488
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

5 stroužek Česnek
1 kg Kančí plec
0,5 kávová lžička Kmín drcený
0,5 kávová lžička Koriandr mletý
400 g Krůtí prsa
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
50 g Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Rychlosůl
1 kávová lžička Sůl
1,5 kg Vepřový bok
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,228 kcal
Kilojoule 5 136kJ
1% Sacharidy 5 g
143% Tuky 108 g
10% Sodík 205 mg
102% Bílkoviny 57 g

Salám z divočáka postup přípravy receptu:

1

Kančí plecko nakrájíme na kostky, osolíme a přimícháme rychlosůl. Pod fólií necháme v chladničce dva dny uležet. Poté maso umeleme, přimícháme 100 ml vody a dobře vymícháme.

2

Bůček, krůtí maso nakrájíme na malé kostičky, česnek utřeme se solí. Vše přidáme k mletému masu, okořeníme a řádně promícháme.

3

Směs naplníme do střev na salám a udíme. Po dvou hodinách salám vložíme do vody o teplotě 80°C a hodinu při této teplotě zahříváme. Poté salám další tři hodiny udíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept