Recept

Drůbeží polévka se smetanou a osmaženou houskou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 38492

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 ml Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí
1000 ml Vývar drůbeží
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 593 kcal
Kilojoule 2 480kJ
4% Sacharidy 13 g
36% Tuky 27 g
43% Sodík 852 mg
29% Bílkoviny 16 g

Drůbeží polévka se smetanou a osmaženou houskou postup přípravy receptu:

1

Vývar v hrnci krátce povaříme a odstavíme z plotny.

2

V misce smícháme žloutky se smetanou a ihned vmícháme do horkého vývaru. Osolíme, opepříme a přidáme nasekanou petrželku.

3

V pánvi na másle opečeme na kostičky nakrájenou žemli a přidáme ji do polévky.

4

Každou porci posypeme nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept