Jednoduchý recept

Toasty s čedarem a pivem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 38494
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

200 g Chléb toastový
15 g Hořčice
2 špetka Pepř cayenský
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
200 g Sýr Čedar
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 748kJ
8% Sacharidy 30 g
31% Tuky 23 g
33% Sodík 656 mg
38% Bílkoviny 22 g

Toasty s čedarem a pivem postup přípravy receptu:

1

Toastové krajíčky chleba opečeme v topinkovači, čedar nastrouháme.

2

Do rendlíku nalijeme pivo, přisypeme čedar a povaříme dohusta. Odstavíme, ochutíme cayenským pepřem, hořčicí, nakonec vmícháme žloutky.

3

Vzniklou směsí pomažeme toasty v silné vrstvě a krátce zapečeme pod grilem nebo v rozpálené troubě.

4

Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept