Recept

Kroupová polévka s květákem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38502
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

100 g Kroupy ječné
1 ks Květák
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo nízkokalorické
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 522 kcal
Kilojoule 2 185kJ
19% Sacharidy 69 g
29% Tuky 22 g
94% Sodík 2 g
31% Bílkoviny 17 g

Kroupová polévka s květákem postup přípravy receptu:

1

V kastrole na másle osmažíme propláchnuté a okapané kroupy dozlatova. Zalijeme vývarem a přidáme omytý, na růžičky rozebraný květák. Zvolna vaříme doměkka.

2

Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, vmícháme ji do polévky a ještě chvíli povaříme.

3

Hotovou polévku podle chuti osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept