Jednoduchý recept

Toasty ďábelské

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 38506
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

200 g Chléb toastový
60 g Cibule
40 g Feferony
50 g Kečup
40 g Máslo čerstvé
2 g Pepř černý mletý
120 g Rajčata
100 g Salám měkký
4 g Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 30%
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 642kJ
10% Sacharidy 36 g
26% Tuky 19 g
55% Sodík 1 g
35% Bílkoviny 20 g

Toasty ďábelské postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky, feferonky bez jader posekáme nadrobno, salám s cibulí pokrájíme na nudličky, žampiony na plátky, sýr nastrouháme.

2

V pánvi rozpustíme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme salám, žampiony, feferonky a rajčata. Promícháme a podusíme, dokud se tekutina téměř neodpaří. Přimícháme kečup, podle chuti osolíme a opepříme.

3

V topinkovači opečeme nasucho krajíčky chleba, ďábelskou směs na ně rovnoměrně rozdělíme, posypeme sýrem a zprudka zapečeme pod grilem nebo v rozpálené troubě.

4

Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept