Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38509

Ingredience

1 ks Bujón hovězí
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
1000 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 134 kcal
Kilojoule 560kJ
1% Sacharidy 3 g
11% Tuky 9 g
35% Sodík 710 mg
21% Bílkoviny 12 g

Česnečka se sýrem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s vodou přidáme bujón a povaříme. Do vroucí polévky vlijeme rozkvedlaná vejce a přidáme oloupaný, prolisovaný česnek. Ochutíme solí, pepřem a nasekanou petrželkou.

2

Sýr nakrájíme na kostičky a rozdělíme do talířů. Přelijeme horkou polévkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept