Jednoduchý recept

Kančí guláš s drůbežími játry

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 38510
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
2 ks Cibule
600 ml Hovězí vývar základní
300 g Játra kuřecí
600 g Kančí bok
1 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
0,5 kávová lžička Nové koření mleté
1 polévková lžíce Olej rostlinný
50 g Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 350kJ
4% Sacharidy 14 g
19% Tuky 14 g
26% Sodík 524 mg
69% Bílkoviny 39 g

Kančí guláš s drůbežími játry postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, maso nakrájíme na kostky, játra nakrájíme na kousky, feferonky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, česnek prolisujeme.

2

Na sádle zpěníme cibuli, přimícháme maso, orestujeme, přidáme mletou papriku, zamícháme a zalijeme vývarem. Přidáme česnek, koření, protlak, sůl a pod poklicí dusíme.

3

Když je maso téměř měkké, přidáme játra, která jsme osmažili na oleji, feferonky, podle potřeby přilijeme vodu a dodusíme. Guláš zahustíme moukou, kterou jsme rozmíchali ve vodě a chvíli provaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept