Recept

Fazolková polévka s rajčatovým protlakem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38512

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
300 g Fazolové lusky zelené
1500 ml Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 110 kcal
Kilojoule 458kJ
3% Sacharidy 11 g
5% Tuky 3 g
53% Sodík 1 g
18% Bílkoviny 10 g

Fazolková polévka s rajčatovým protlakem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté fazolky nakrájíme na kousky a povaříme ve vývaru 20 minut.

2

V pánvi na oleji osmahneme hladkou mouku, přidáme mletou papriku a vmícháme rajčatový protlak. Směs vmícháme k uvařeným fazolkám.

3

Polévku ještě chvíli povaříme, opepříme, mírně osladíme, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept