Fazolková polévka s kuřecím masem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Fazolková polévka s kuřecím masem
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 38541 |
Kategorie: | Čiré polévky |
Ingredience
2 ks | Cibulka jarní |
250 g | Fazolky mražené |
250 g | Kuřecí maso vařené |
1 polévková lžíce | Omáčka sójová |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
1000 ml | Vývar drůbeží |
1 špetka | Zázvor mletý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 158,7mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,8mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibulka jarní, Fazolky mražené, Sůl, Zázvor mletý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kuřecí maso vařené, Omáčka sójová, Pepř černý mletý, Vývar drůbeží mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Fazolková polévka s kuřecím masem postup přípravy receptu:
1 | Do vroucího vývaru v hrnci vsypeme fazolky a zvolna je povaříme doměkka. Přidáme sójovou omáčku, zázvor a pepř. |
2 | Vařené kuřecí maso nakrájíme na kousky a přidáme do polévky spolu s očištěnou, nadrobno nakrájenou jarní cibulkou. |
3 | Polévku podle chuti osolíme a opepříme. |