Jednoduchý recept

Vařené hovězí maso s kapustou a zeleninou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 38544

Ingredience

2 g Bobkový list
80 g Celer bulvový
60 g Cibule
600 g Hovězí maso přední
60 g Hořčice
250 g Kapusta hlávková
200 g Kosti hovězí morkové
150 g Květák
80 g Mrkev kořen
3 g Nové koření celé
3 g Pepř černý celý
80 g Petržel kořen
50 g Pórek
5 g Sůl
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 769 kcal
Kilojoule 3 218kJ
5% Sacharidy 17 g
142% Tuky 107 g
40% Sodík 793 mg
65% Bílkoviny 36 g

Vařené hovězí maso s kapustou a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso s kostmi vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme celý pepř, celou cibuli, nové koření, bobkový list a vaříme hodinu a půl.

2

Mezitím připravíme zeleninu. Očistíme a na kostičky nakrájíme mrkev, celer, petržel, přidáme k masu a vaříme dalších 20 minut. Kapustu nakrájíme nahrubo, pórek na kolečka a květák rozebereme na růžičky. Přisypeme do vývaru k masu a vaříme ještě 10 minut.

3

Vývar scedíme, maso nakrájíme na porce, odstraníme kosti a koření. Maso podáváme horké s trochou zeleniny a přelité vývarem nebo samotné s hořčicí. V tom případě vývar použijeme na polévku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept