Jednoduchý recept

Srnčí řízky s křenem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38550

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Křen
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Omáčka sójová
600 g Srnčí kýta
4 polévková lžíce Strouhanka
120 g Sýr Eidam cihla 30%
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 567 kcal
Kilojoule 2 374kJ
2% Sacharidy 7 g
44% Tuky 33 g
9% Sodík 187 mg
105% Bílkoviny 59 g

Srnčí řízky s křenem postup přípravy receptu:

1

Srnčí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, potřeme hořčicí, pokapeme sójovou omáčkou, obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova.

2

Usmažené řízky posypeme ustrouhaným křenem a sýrem a v pekáči dáme na chvíli zapéci do předehřáté trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept