Jednoduchý recept

Špíz ze svíčkové

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 38554

Ingredience

200 g Chléb konzumní
60 g Cibule
200 g Hovězí svíčková
25 g Hořčice
80 g Hořčice grilovací
60 ml Olej olivový extra panenský
5 g Paprika mletá sladká
100 g Paprika červená
3 g Pepř černý mletý
120 g Rajčata
200 g Salám měkký
100 g Slanina vepřová
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 622 kcal
Kilojoule 2 600kJ
9% Sacharidy 34 g
52% Tuky 39 g
69% Sodík 1 g
51% Bílkoviny 28 g

Špíz ze svíčkové postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, potom na kostky, vložíme do misky, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, hořčici, zalijeme olejem a necháme marinovat.

2

Mezitím nakrájíme salám a zeleninu. Točený salám nakrájíme na kolečka, cibuli, rajčata, papriky a slaninu na plátky o velikosti koleček salámu.

3

Kousky masa a zeleniny napichujeme střídavě na jehlu, potřeme zbylou marinádou a dáme na gril. Grilujeme ze všech stran a průběžně potíráme marinádou.

4

Špízy podáváme s chlebem a grilovací hořčicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept