Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38557

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
1 kávová lžička Jalovec
1000 g Králičí maso
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Nové koření celé
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 466 kcal
Kilojoule 1 949kJ
3% Sacharidy 11 g
145% Tuky 109 g
16% Sodík 320 mg
92% Bílkoviny 52 g

Králík na jalovci postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme v kastrole na másle. Přidáme omyté, na kostky nakrájené králičí maso a vsypeme koření. Nakonec přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu, podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou 20 minut. Potom kastrol vložíme do vyhřáté trouby a pokrm dopečeme bez pokličky.

2

Vypečenou šťávu přecedíme, přidáme do ní lžičku másla a přisolíme.

3

Porce králíka upravíme na talíře a přelijeme šťávou.

4

Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept