Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38560
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Králičí maso
300 g Lečo sterilované
40 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná
100 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 572kJ
2% Sacharidy 8 g
32% Tuky 24 g
22% Sodík 448 mg
56% Bílkoviny 32 g

Králík v leču postup přípravy receptu:

1

V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Vmícháme mletou papriku, vložíme omyté, osušené a osolené porce králíka a pod pokličkou chvilku dusíme. Podlijeme horkou vodou a dusíme do poloměkka.

2

Potom k masu přidáme lečo, dusíme doměkka a nakonec podlijeme smetanou. Necháme jen přejít varem.

3

Můžeme podávat s těstovinami nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept