Recept

Kuře dušené po toskánsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38571

Ingredience

1200 g Kuře
50 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 763 kcal
Kilojoule 3 191kJ
0% Sacharidy 2 g
77% Tuky 58 g
20% Sodík 404 mg
100% Bílkoviny 56 g

Kuře dušené po toskánsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kuře rozdělíme na kousky a větší kosti odstraníme. Maso osolíme, opepříme a vložíme na pánev s rozehřátým olejem.

2

Přidáme oloupaný, nasekaný česnek a šalvěj. Pod pokličkou maso zvolna opékáme po obou stranách 20-30 minut.

3

Můžeme podávat s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept