Jednoduchý recept

Masové krokety plněné hříbky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 38572

Ingredience

400 g Bramborová kaše
100 g Cibule
400 g Hovězí maso mleté
150 g Hříbky čerstvé
50 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 440 kcal
Kilojoule 1 841kJ
6% Sacharidy 22 g
36% Tuky 27 g
50% Sodík 995 mg
50% Bílkoviny 28 g

Masové krokety plněné hříbky postup přípravy receptu:

1

Mleté hovězí maso vložíme do mísy, osolíme, opepříme a přimícháme vejce. Necháme chvíli odležet.

2

Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, cibuli nadrobno, hříbky na plátky.

3

V pánvi rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme plátky hub a krátce orestujeme. Odstavíme a necháme chladnout.

4

Z masové směsi odebíráme stejně velké kousky, rozmáčkneme dlaní na placičky, doprostřed pokládáme houbovou směs, obalíme masovou směsí a v dlani uválíme kuličku.

5

V pánvi rozehřejeme máslo a krokety na něm smažíme ze všech stran dozlatova.

6

Krokety rozdělíme na talíře a podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept