Recept

Špíz z kančí kýty s ananasem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38633

Ingredience

600 g Kančí kýta
300 g Kompot ananasový
1 kávová lžička Koření grilovací
50 g Mandle
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika červená
Na omáčku
3 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Tymián čerstvý
150 ml Šťáva k vepřovému masu

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 114kJ
11% Sacharidy 39 g
31% Tuky 23 g
4% Sodík 82 mg
66% Bílkoviny 37 g

Špíz z kančí kýty s ananasem postup přípravy receptu:

1

Kompotovaný ananas (kolečka)scedíme, necháme okapat a nakrájíme na kostky, papriku zbavíme semen a nakrájíme na kostky, mandle spaříme, oloupeme a jemně nakrájíme.

2

Kančí kýtu nakrájíme na kousky, naklepeme, v míse smícháme s grilovacím kořením, zakapeme olejem a pod fólií necháme alespoň dvě hodiny v chladničce.

3

V mezičase připravíme omáčku smícháním vepřové šťávy s kečupem a jemně nakrájeným čerstvým tymiánem.

4

Marinované maso napichujeme střídavě s ananasem a paprikou. Špíz pečeme v troubě.

5

Podáváme přelitý omáčkou a posypané lupínky mandlí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept