Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 38644

Ingredience

1 ks Cibule
3 ks Holub
30 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
60 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

85% Kalorie 1,681 kcal
Kilojoule 7 032kJ
1% Sacharidy 3 g
18% Tuky 13 g
30% Sodík 604 mg
176% Bílkoviny 99 g

Holubi nadivoko postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté holuby obalíme kolem prsíček tenkým plátkem slaniny a převážeme nití.

2

V kastrole na nakrájené slanině a na másle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme holuby, koření a chvíli podusíme. Když maso změkne, pečeme je bez pokličky v dobře vyhřáté troubě.

3

Ze šťávy odstraníme celý pepř, ale necedíme ji ani nezahušťujeme.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a červené zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept