Kančí medailonky tří chutí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 27 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kančí medailonky tří chutí
Celkový čas: | 27 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 12 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 38648 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Hořčice plnotučná |
1,2 kg | Kančí kýta |
1 polévková lžíce | Kečup |
1 kávová lžička | Koření grilovací |
100 g | Křen |
80 ml | Olej rostlinný |
0,5 kávová lžička | Sůl |
120 g | Šunka dušená |
120 g | Sýr Eidam cihla 30% |
120 g | Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
120 g | Sýr Niva (Rokfór) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 55,5mg |
Draslík | 228,6mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 247,9mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 37,1mg |
Vitamín E | 1,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Křen, Olej rostlinný, Sůl, Sýr Niva (Rokfór) mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Kančí kýta, Kečup, Koření grilovací, Šunka dušená, Sýr Eidam cihla 30%, Sýr Hermelín (Camember, Encián) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kančí medailonky tří chutí postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme na jemno, nivu a eidam nastrouháme nahrubo, křen nastrouháme na jemno, šunku nakrájíme na nudličky, hermelín nakrájíme na plátky (na každou porci počítáme 3 plátky). |
2 | Kančí kýtu nakrájíme na malé plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme grilovacím kořením a opečeme na oleji. |
3 | Třetinu plátků posypeme nivou, druhou třetinu potřeme hořčicí, posypeme cibulí, šunkou a eidamem. Třetí díl potřeme kečupem, posypeme křenem a klademe plátky hermelínu. |
4 | Řízečky vložíme do zapékací mísy a zapečeme v předehřáté troubě. |