Recept

Kančí plátky s dušenou zeleninou a ryzci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38655

Ingredience

1 ks Cibule
600 ml Hovězí vývar základní
800 g Kančí kýta
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika zelená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Rajčata
400 g Ryzce čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 338kJ
3% Sacharidy 11 g
11% Tuky 8 g
25% Sodík 499 mg
89% Bílkoviny 50 g

Kančí plátky s dušenou zeleninou a ryzci postup přípravy receptu:

1

Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Ryzce očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno, nakládaná rajčata nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.

2

Maso osmažíme na oleji, vyjmeme a do oleje vložíme všechny suroviny, přilijeme vývar, vrátíme plátky a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept