Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 38657
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Houby sušené
150 g Kopřiva
200 g Krupice dětská
50 g Máslo jihočeské
0,5 l Mléko polotučné
1 dl Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Salám měkký
30 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 905kJ
12% Sacharidy 44 g
28% Tuky 21 g
13% Sodík 254 mg
39% Bílkoviny 22 g

Hubník na Slovácku postup přípravy receptu:

1

Sušené houby namočíme na 30 minut do vody. Housky nakrájíme do mísy s mlékem, přidáme nasekanou cibuli, nasekanou kopřivu, krupici, nastrouhaný salám, rozklepneme vejce, podle chuti přidáme sůl, pepř. Ve vodě namočené houby scedíme, vysypeme na pánev s rozpáleným máslem, podusíme a přidáme do mísy. Směs spolu dobře promícháme, vysypeme na olejem vymazaný a strouhankou vysypaný plech, vložíme do horké trouby a pečeme 30 minut.

Poznámka

Podáváme jak teplé, tak studené, vhodné o Velikonočních svátcích.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Hubník na Slovácku
Vždy nám jej dělala babička blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept