Jednoduchý recept

Kajducká polévka

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 38663
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

250 g Brambory
1 ks Cibule
100 g Klobása uzená
5 g Paprika mletá sladká
50 g Petržel kudrnka
1 ks Rohlíky bílé
50 g Sádlo vepřové škvařené
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 993kJ
6% Sacharidy 21 g
21% Tuky 16 g
39% Sodík 790 mg
14% Bílkoviny 8 g

Kajducká polévka postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmažíme dorůžova cibuli nadrobno, přidáme oloupané brambory nakrájené na kostičky a papriku. Krátce osmažíme, podlijeme vodou a 10 minut dusíme.

2

Přidáme rohlík nakrájený na kostičky a vaříme, dokud brambory nezměknou. Dolijeme vodu, přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, osolíme a ještě pár minut povaříme.

3

Podáváme s nasekanou petrželkou.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept