Recept

Hořická růžičková kapusta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 38675

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
2 polévková lžíce Hořčičné semínko
1 kg Kapusta růžičková
45 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 003kJ
5% Sacharidy 18 g
17% Tuky 12 g
24% Sodík 486 mg
22% Bílkoviny 12 g

Hořická růžičková kapusta postup přípravy receptu:

1

Košťál každé kapustičky nařízneme křížek a povaříme je ve vroucí osolené vodě 5-10 minut doměkka. Scedíme.

2

V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme hořčičná semena, zakryjeme a smažíme 1-2 minuty, až semena přestanou praskat a máslo je světle hnědé, ale nepřepaluje se.

3

Kapustičky dáme do hrnce a mícháme, aby se prohřály a obalily v hořčičném másle.

4

Přidáme citronovou šťávu, podle chuti pepř a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept