Jednoduchý recept

Debrecínská polévka

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 38676

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Klobása debrecínská
6 g Paprika mletá sladká
100 g Paprika zelená
50 g Petržel kudrnka
150 g Rajčata
150 ml Smetana 12% (konzumní)
50 g Sádlo vepřové škvařené
8 g Sůl
150 g Těstovinová rýže
250 g Vepřová krkovička

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 591 kcal
Kilojoule 2 473kJ
11% Sacharidy 38 g
56% Tuky 42 g
39% Sodík 786 mg
40% Bílkoviny 22 g

Debrecínská polévka postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmažíme dorůžova cibuli nasekanou nadrobno, přidáme maso nakrájené na malé kousky a orestujeme. Posypeme paprikou, podlijeme vodou a zakryté necháme dusit 10 minut.

2

Přidáme rajčata a zelenou papriku, vše nakrájené na kousky, sůl a znovu dusíme asi 5 minut.

3

Přidáme těstovinovou rýži, podlijeme 1,25 l vody a necháme dusit rýži doměkka.

4

Nakonec vlijeme smetanu, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, necháme prohřát a podáváme s nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept