Recept

Pečené žampiony plněné kančím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38691

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Kančí plec
0,3 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
150 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek
8 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 293kJ
5% Sacharidy 20 g
11% Tuky 8 g
7% Sodík 146 mg
80% Bílkoviny 45 g

Pečené žampiony plněné kančím masem postup přípravy receptu:

1

Velké žampiony opláchneme, odkrojíme nožičky. Kančí plec nakrájíme na kostky a umeleme s nožičkami žampionů, cibulí a česnekem. Do směsi přimícháme mouku, vejce, sůl, pepř a kmín. Směs dobře promícháme a naplníme jí žampiony.

2

Pekáč vymažeme sádlem, na pekáč vyrovnáme žampiony, podlijeme trochou vody a pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept