Jednoduchý recept

Zbojnický bůček

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 387

Ingredience

100 g Anglická slanina
150 g Cibule
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Paprikové lusky čerstvé
1 g Pepř černý mletý
150 g Sýr Eidam uzený 45%
40 g Sůl
100 g Tuk
1000 g Vepřový bok
500 ml Voda pitná
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 737 kcal
Kilojoule 3 083kJ
2% Sacharidy 7 g
95% Tuky 72 g
84% Sodík 2 g
28% Bílkoviny 16 g

Zbojnický bůček postup přípravy receptu:

1

Vepřový bůček opláchneme, zbavíme kostí a kůže a nakrájíme jej na plátky.

2

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách obalíme v prosáté mouce. Na rozehřátém tuku je po obou stranách opečeme a vyjmeme.

3

V tuku od opékání masa opečeme anglickou slaninu nakrájenou na nudličky, najemno nakrájenou cibuli a očištěné, opláchnuté a na plátky nakrájené žampiony. Do směsi přidáme očištěnou, na nudle krájenou papriku, mírně podlijeme vodou, osolíme a přimícháme na kostičky nakrájený uzený sýr.

4

Opečené plátky masa vložíme do směsi a krátce podusíme.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept