Recept

Hutná zeleninová polévka

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38724
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
50 g Houby čerstvé
50 g Hrášek
50 g Kedlubna
100 g Mrkev kořen
2 g Nové koření celé
100 g Paprika zelená
100 g Petržel kořen
50 g Petržel kudrnka
100 g Rajčata
10 g Sůl
80 g Těstoviny fleky
350 g Vepřová krkovička
50 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 524kJ
8% Sacharidy 30 g
103% Tuky 77 g
51% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Hutná zeleninová polévka postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na malé kousky a dáme vařit do studené vody s kořením a solí. Když je maso změklé, přihodíme nastrouhanou nebo nakrájenou zeleninu, cibuli nadrobno, prolisovaný česnek a pokrájené houby, vaříme, až je zelenina měkká.

2

Mezitím zvlášť uvaříme nudle podle návodu na obalu, propláchneme a scedíme. Okapané nudle přidáme do již odstavené polévky, vmícháme nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept